Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 18.00 στο Γήπεδο του Απόλλωνα «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ οργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου για να γιορτάσει μαζί με εσάς 25 χρόνια δράσης, κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής συνανα-στροφής.

a0Έχοντας υποστηρίξει, στην 25χρονη διαδρομή της, περισσότερους από 3.787 έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους, συνεχίζει να υποδέχεται και να στηρίζει έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών από 13 έως 21 ετών που μαζί με τους δικούς τους βρίσκουν στην Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ μια ανοιχτή αγκαλιά σε ένα πρόγραμμα που παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς Υποκατάστατα και χωρίς Λίστες Αναμονής.

Οι Ποδοσφαιρικές Ομάδες που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και γι΄ αυτό θερμά τις ευχαριστούμε είναι: η ομάδα της ΕΡΤ η μεικτή ομάδα τύπου, η ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και φυσικά η ομάδα της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχει και ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής φίλος της ΣΤΡΟΦΗΣ ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ !

Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο άθλημα της ΣΤΡΟΦΗΣ, γιατί είναι ένα σπορ ομαδικό, στηρίζεται στη συνεργασία, στη συλλογικότητα και απαιτεί να αγωνίζεσαι σκληρά για να φτάσεις στο τέρμα, στο στόχο!

Σας περιμένουμε όλους, στις 20 Ιουνίου στη Ριζούπολη, στην φιλόξενη έδρα του Γ.Σ. Απόλλωνα, γιατί μαζί με Εσάς

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ γιορτάζει τα 25ΧΡΟΝΙΑ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ

ΣΚΟΡΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi