Γιατί πουλήθηκε ο ΟΠΑΠ φωνάζε ο Τσίπρας. Τίποτα το περίεργο. Αυτή είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης. Να φωνάζεις. Στην κόντρα ό,τι κάνει η κυβέρνηση. Αν ο Μελισσανίδης κάνει πίσω, επειδή στα χαρτιά δεν έχει κλείσει τυπικά, άρα ούτε και ουσιαστικά, η εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ, να, το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Γιατί δεν πουλήθηκε ο ΟΠΑΠ» να παίξει η κασέτα.

tsiprasΚλείνει την ΕΡΤ ο Σαμαράς, γιατί την έκλεισες. Αν το ξανανοίξει το μπουρδέλο ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι δεν θα κάτσει καλά. Την ξανανοίξατε για να βολέψετε τους δικούς σας. Είπαμε. Όπως ο καθένας παράγει έργο στην δουλειά του, έτσι και ο κομματάρχης εργάζεται με το στόμα.

Επιστροφή στον ΟΠΑΠ. Ποια αποκρατικοποίηση αν χαλάσει το deal. Να το καταλάβουμε. Δεν είναι πολιτικός να παίζει με τα σάλια ο επιχειρηματίας. Ούτε κορόϊδο να ρίχνει στον αέρα τα εκατομμύρια του, μιλάμε για πακέτα που τα έχει ανάγκη το δημόσιο ταμείο.

Χάλασε η συμφωνία με το αέριο, ναυάγιο σκέτο, να την κάνει γυριστή και ο τίγρης με τους Τσέχους στον ΟΠΑΠ και να δώσουν φαγητό στον Τσίπρα. Είστε αποτυχημένοι, άχρηστοι, ούτε μια αποκρατικοποίηση να ολοκληρώσετε, να τους βγει από δεξιά, πάντα αντιπολιτευτικά, ο Τσίπρας.

Πηγή: apodytiriakias.gr