Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013. Παράλληλα θα σημειωθεί ασθενής μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

kairosΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 6 και πιθανόν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr