Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και την Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας, ανακοινώθηκαν – σχετικά με την κατάργηση του Β’ Σ.Σ., τα εξής:

bssΜε λύπη πληροφορηθήκαμε στις 31/05/2013 αργά το απόγευμα την οριστική απόφαση για την κατάργηση του Β΄ Σώματος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και το οποίο συνέδεσε μεγάλο μέρος της ένδοξης Ιστορίας με τη παρουσία του από τον Ιούλιο του 1962 στην πόλη των ΒΕΡΟΙΕΩΝ.

Εδώ και πολλούς μήνες σιωπήσαμε, θεωρώντας ότι ήταν η πλέον κατάλληλη στάση, αφού οι τοπικοί φορείς και οι εκλεγμένοι Βουλευτές κατέβαλλαν προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος.
Οποία υποκρισία βεβαίως.
Οι εκλεγμένοι τοπικοί φορείς η Δήμαρχος κ. Ουσουτζόγλου και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης, των οποίων τα κόμματα Κυβερνούν, και οι εκλεγμένοι Βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος κ.κ. Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά, κορόιδευαν ασυστόλως τους πολίτες της Βέροιας, ισχυριζόμενοι, ότι πράττουν τα δέοντα για την μη απομάκρυνση του Β΄ Σώματος.
Δυστυχώς το μόνο που έπραξαν και πράττουν είναι να εκτελούν τις εντολές και να ψηφίζουν κάθε μέτρο που τους επιβάλλει η ανθελληνική Τρόικα και οι τοκογλύφοι δανειστές της Πατρίδας μας. Κοροϊδεύατε τους πολίτες της Βέροιας και τους υπηρετούντες στο Β΄ σώμα, διότι ψηφίσατε θετικά ως φερέφωνα και υποτελείς των δανειστών σε όλα αυτά που επιτάσσει η Τρόικα με στόχο το ξεπούλημα της χώρας μας.
Ξεπουλήσατε την Παιδεία, την Υγεία, τη Δικαιοσύνη, την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου. Την περιουσία των παιδιών μας.
Τώρα ξεπουλάτε και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Ξεπουλάτε τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κύριοι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και εσάς τιμητές της Ψήφου του Ημαθιώτικου Λαού υποκριτές Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Είστε ψεύτες και επικίνδυνοι για τον ελληνικό λαό γενικότερα και την Ημαθία, τη πατρογονική γη μας, ειδικότερα.
Η απάντηση θα σας δοθεί στις επόμενες εκλογές.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας
Η Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας