Μετά την ενεργοποίηση του amber alert για την εξαφάνιση της ανήλικης Χριστίνας Κρασσά 13 ετών, κρίνεται αναγκαία η άμεση ενημέρωση όλων των πολιτών για σοβαρότατες ενδείξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση.

krassa_2Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προχωρήσαμε στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του AJAZI (επ.) MARJON (ον.), 23 ετών αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διώκεται από την αστυνομία καθώς φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της ανήλικης. Να σημειωθεί ότι ο εικονιζόμενος κυκλοφορεί με όχημα επαγγελματικής χρήσεως (αγροτικό), χρώματος λευκού και βάσει πληροφοριών εθεάθη με το παιδί στην Ελευθερούπολη Καβάλας, όπου διαμένει.

Δεδομένων των ανωτέρω στοιχείων, της μικρής ηλικίας της Χριστίνας αλλά και της πολυήμερης παραμονής της μακριά από την οικογένειά της, παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποιο στοιχείο να επικοινωνήσει άμεσα με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες) ή με την αστυνομία, καθώς όπως προκύπτει από τα προαναφερθέντα Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.