Στους συνταξιούχους του Δημοσίου που δεν έχει καταχωρηθεί ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, η σύνταξη μηνός Ιουνίου 2013 (καταβλητέα στις 30/05/2013) δεν θα καταβληθεί στον Τραπεζικό τους λογαριασμό.

old_grandpaΓια την είσπραξη της σύνταξης μηνός Ιουνίου 2013, οι δικαιούχοι, από Πέμπτη μεσημέρι 30 Μαΐου 2013 και μετά, θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για καταχώρηση ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ στις κατά τόπους Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου (Υ.Δ.Ε.) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ή στην Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου, από τις οποίες θα παραλάβουν την «ειδική εντολή πληρωμής».

Για όσους δικαιούχους συντάξεων δεν έχει καταχωρηθεί ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, με την ανωτέρω διαδικασία μέχρι 10/06/2013, η σύνταξή τους δεν θα καταβληθεί με εντολή πληρωμής, αλλά θα ανασταλεί η καταβολή σύνταξης μηνός Ιουλίου 2013 (ημερομηνία καταβολής 27 Ιουνίου 2013) και κάθε επόμενης σύνταξης. Η επαναχορήγηση της σύνταξης θα γίνεται μόνο μετά την υποβολή βεβαιώσεων ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ από τους δικαιούχους στις κατά τόπους ΥΔΕ ή στην Υπηρεσία Συντάξεων, όχι άμεσα αλλά με επόμενο μήνα.