Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη έκανε ο νέος Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας (Αστυνομική Ακαδημία Βέροιας) Διονύσης Κούγκας, με στελέχη της Σχολής.

karapan-kougasΟ κ. Καραπαναγιωτίδης ευχήθηκε από καρδιάς στον νέο Διοικητή μια γόνιμη και παραγωγική θητεία στην Αστυνομική Ακαδημία Βέροιας, ώστε να καταστεί ένα Διεθνές Διακλαδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο που θα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προς όφελος της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας τόνισε ότι από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν οι προσπάθειες στήριξης και ανάπτυξης της δεύτερης φάσης αυτού του ολοκληρωμένου σχεδιασμού της Σχολής (περιλαμβάνει 300 κοιτώνες, αμφιθέατρο, στίβο πρακτικής άσκησης, κλειστό γυμναστήριο κ.ά.) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς.