Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΣ Φέρωνα, «τελείωσε την Πέμπτη το πρωί η ημιτελική φάση των κορασίδων οι ομάδες έδωσαν από τρία παιχνίδια μέσα σε δυο μέρες. Την πρόκριση πέτυχαν οι ομάδες Φέρωνας Βέροιας , Προσοτσάνη Δράμας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και ΑΟΔ Κορυδαλλού.

Η  τοπική ομάδα μας Φέρωνας ρίχτηκε στη μάχη την Τέταρτη το πρωί σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με την Προσοτσάνη Δράμας, η οποία όμως έχασε με σκορ 34-30, βέβαια το σκορ δεν ανταποκρίνεται στο παιχνίδι αλλά πιο πολύ στο δίδυμο των διαιτητών χωρίς άλλο σχόλιο.

Από το παιχνίδι αποβλήθηκε η Γιαννόπουλου Ελισάβετ με κόκκινη στο 55 αλλά το πιο δύσκολο ήταν ότι η Γαλλανούδη Βάσω βρέθηκε με δυο δίλεπτα από το 11ο λεπτό που στο πρώτο δεν ήταν καν στην φάση .Τα δεκάλεπτα του αγώνα 5-9, 11-9, 15-17, 19-21, 34-30.

Το απόγευμα με την πλάτη στο τοίχο πλέον έπαιξε με την Νέα Ιωνία Αθηνάς δε ξέρουμε το γιατί αλλά το ίδιο σκηνικό από τους διάτρητες ώσπου μετά από έντονες διαμαρτυρίες και από την κερκίδα αλλά και με παρά πολύ καλό χάντμπολ το παιχνίδι έληξε με σκορ 28-40 υπέρ του Φέρωνα να σημειώσουμε ότι η Κρανιώτη Ελευθερία από την Νέα Ιωνία βγήκε με κόκκινη στο 54 για επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι. τα δεκάλεπτα του αγώνα 7-6, 13-14, 16-21, 20-24,25-32, 28-40

Το τελευταίο παιχνίδι παίχτηκε το πρωί της πέμπτης με την ομάδα του Κιλκίς λίγο το ότι ήταν μέσα στη πόλη του λίγο το ότι δεν είχε πάρει καμία νίκη έπαιξε ένα σκληρό και βίαιο παιχνίδι με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς για τα κορίτσια μας πολλά νευρά και το χειρότερο το ότι η Ελισάβετ Γιαννόπουλου διακομιστεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς με χτύπημα στο κεφάλι ,ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό μας είπαν οι γιατροί παρ όλο τον εκνευρισμό τα λάθη , αυτούς που άφησαν να γίνει τόσο σκληρό παιχνίδι η ομάδα μας κέρδισε με 33-23. τα δεκάλεπτα 3-4, 9-6, 16-13, 20-16, 26-21, 33-23.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι και οι προπονητές των άλλων ομάδων έδωσαν συγχαρητήρια για τη δουλεία που γίνεται και για τα παιδια μας.

Το ρόστερ της ομάδας μας : Μαχανίδου, Κατσικαρώνη, Γαλανούδη, Γιαννόπουλου, Καραχαρίση, Σιδηροπούλου, Γεωργιάδου, Τσαουσίδου, Ευμορφίδου, Τσακελίδου, Δελησάββα, Παπαφώτη, Καρανάτσιου, Λούρη, Αλεξανδρίδου, Πλωμαρίτου, Στριμπίνου, Στεφούδη, Εμμανουηλίδου, Κερίμη.

Προπονήτριες : Κουμιτσαρσκά Έλενα , Ψωμιάδου Σταυρούλα , Τσιολαρίδου Χριστίνα».