Στην πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας “Iron Man 3” που πραγματοποιήθηκε στο Leicester Square του Λονδίνου, ανάμεσα στα αστέρια που παρευρέθηκαν ήταν και το Audi R8 e-tron. Η ταινία, πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Απριλίου.

audi-tronΤο εκπληκτικό ηλεκτρικό πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο που στην ταινία οδηγείται από τον Robert Downey Jr, ταξίδεψε από τη Γερμανία και τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο παράλληλα με το κόκκινο χαλί από το οποίο πέρασαν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας Robert Downey Jr, Rebecca Hall, Ben Kingsley και Don Cheadle.

Όλα τα αστέρια της ταινίας καθώς και VIP καλεσμένοι όπως οι Labrinth, Estelle, Dermot O’Leary και Samantha Barks έφθασαν στον χώρο της εκδήλωσης χρησιμοποιώντας μια πληθώρα αυτοκινήτων Audi A8.

Εκτός από την παρουσίαση της τεχνολογίας και της κομψής σχεδίασης με το Audi R8 e-tron, στην ταινία συμμετέχουν επίσης και τα μοντέλα S7 Sportback, A8 L, A6, S5 Coupé και Q5.

Για την προώθηση της ταινίας, η Audi έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Disney για να ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη εκστρατεία, συμπεριλαμβανομένης και της διαφήμισης της ενώ για πρώτη φορά οι εταιρίες Marvel Entertainment και Audi συνεργάζονται σε τόσο σημαντικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το θέμα της ταινίας αφορά σε έναν σπουδαίο βιομήχανο τον Tony Stark /Iron Man ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τους εχθρούς του που δεν γνωρίζουν όρια.

Όταν ο Stark βρίσκει τον προσωπικό του κόσμο κατεστραμμένο από χέρια του εχθρού του, ξεκινάει μια επίπονη αναζήτηση για να βρει τους υπαίτιους. Σ’ αυτό το ταξίδι θα δοκιμάσει τις ικανότητες του. Με την πλάτη στον τοίχο, προσπαθεί να επιβιώσει με τους δικούς του μηχανισμούς, που θα στηρίζονται στην εφευρετικότητα και το ένστικτό του για να προστατεύσει τα πιο κοντινά του άτομα.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Stark ανακαλύπτει την απάντηση στο ερώτημα που τον έχει στοιχειώσει: ο άντρας κάνει το κοστούμι ή το κοστούμι κάνει τον άντρα;

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau και Ben Kingsley.

Πηγή: skai.gr