Το Αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, υποστήριξε παράλληλα με τον ετήσιο «Γύρο της Λίμνης» του Αλιάκμονα , στις 14 Απριλίου 2013, με το τέλος της εκδήλωσης και την δράση του ΝΑΣΗ «κανόε καγιάκ».

Ο ΝΑΣΗ με σύσσωμο το ΔΣ και πολλούς αθλητές του συλλόγου φρόντισε για την επιτυχία της παράλληλης δράσης με συμμετοχή 300 φίλων του ποταμού. Οι εκπαιδευτές και συνοδοί των ομάδων ανά 15 , με σωσίβια, και με προσωπικό ασφαλείας την ομάδα διάσωσης -επιβιβάζονται στα κανό για μια βόλτα στο ποτάμι που σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό, απόλαυσαν οι 150 τολμηροί μικροί και μεγάλοι.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΔΕΗ (τμήμα Ασωμάτων) για την άδεια που έδωσε για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Πρόεδρος του ΝΑΣΗ δήλωσε, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και τον προέδρο του κ. Παύλο Παυλίδη , για την αμέριστη βοήθεια της δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια πρέπει κυρίως να απονεμηθούν στο τμήμα Προγραμματισμού Αθλητικών Δράσεων ( Ρωμύλος Αλεξανδρίδης- Παπαγεωργίου Ρούλα- Σαζακλίδη Βασίλη- Ελένης Μαραντίδου), επίσης ευχαρίστησε και την κα Γιαμουστάρη (διευθύντρια του ΚΑΠΑ) για την παρουσία της και την συμμετοχή της, όπως επίσης τον Αντιδήμαρχο κ Παπαδόπουλο Βασίλη .