Από το Δήμο Βέροιας με αφορμή τα 10 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη ανακοίνωσε: “Κι όμως ο νους μας στη θύμηση εκείνου του απογεύματος στις 13 του Απρίλη του 2003, παγώνει και η λογική δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο τραγικό «γιατί;».

Τέμπη 13 4 2003Γιατί 21 αγγελούδια άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, ενώ τους χώριζαν μόλις λίγη ώρα απ τη στιγμή που θα βρίσκονταν και πάλι στην αγκαλιά των γονιών τους;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας που βίωσαν 21 οικογένειες της περιοχής μας. Κι ακόμα σήμερα, δέκα χρόνια μετά δεν βρίσκει κανείς τις λέξεις που μπορεί πει για να απαλύνει τον πόνο, στους δύστυχους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς που καταδικάστηκαν να βιώνουν διαρκώς αυτή την απώλεια.

Ένα απλό «αιωνία τους η μνήμη» ίσως είναι η φράση που ταιριάζει στην περίσταση.

Από καρδιάς εύχομαι στους ανθρώπους των οικογενειών που δέχθηκαν αυτό το τραγικό κτύπημα της μοίρας πριν δέκα χρόνια, να τους δίνει πάντα ο θεός δύναμη και κουράγιο να φροντίζουν τις οικογένειες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα 21 αγγελούδια του Λυκείου Μακροχωρίου θα είναι πάντα οδηγός μας, στην προσπάθεια να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτερη.”