Συνελήφθη,  χθες (8/4/2013) το απόγευμα, ένας 35χρονος στην περιοχή της Ανάληψης (Ανατολική Θεσσαλονίκη), ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος  το οποίο είχε μετατρέψει παράνομα σε οίκο ανοχής.

PoliceΌπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων».

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα, λειτουργεί παράνομος οίκος ανοχής, όπου σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τέσσερις γυναίκες, δύο αλλοδαπές ηλικίας 29 και 23 ετών και δύο ημεδαπές 31 και 41 ετών, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού που πραγματοποιούνταν μέσω καθορισμένης, για το λόγο αυτό, τηλεφωνικής σύνδεσης.

Από την προανάκριση προέκυψε επίσης ότι, ο 35χρονος ιδιοκτήτης, παραχώρησε το εν λόγω διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, σε βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις, διότι εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να έχουν την σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.