Από την Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βέροιας, εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τους πολίτες που καταλαμβάνουν παράνομα δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, μέσω της οποίας προειδοποιεί για αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες…

dimotiki-astin-veriaΗ ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βέροιας ειδοποιεί τους πολίτες, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων – περιπτέρων:

– Να μην καταλαμβάνουν τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους απαγορεύεται η χρήση (πεζοδρόμια – οδοστρώματα – πλατείες – πεζόδρομους), με κάθε είδους εμπόδια (γλάστρες, διαφημιστικές πινακίδες – σταντ, τραπεζοκαθίσματα κτλ).
– Να μην χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια – πλατείες – πεζόδρομους) χωρίς την απαιτούμενη από τον Δήμο άδεια χρήσης.

Στους παραβάτες θα επιβληθούν όλες οι νόμιμες κυρώσεις που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ και τα πρόστιμα για αυθαίρετη χρήση πεζοδρομίου – κοινοχρήστου χώρου .

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ελεύθερη, ασφαλή και απρόσκοπτη διέλευση των πεζών, των ΑμΕΑ και την ομαλή στάθμευση και κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους δρόμους της πόλης μας.