Αθόρυβα, αλλά εντατικά δραστηριοποιείται το αντιαιρετικό γραφείο της Μητρόπολης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας και, πέρα από τις καθιερωμένες δράσεις και ομιλίες, φροντίζει να διακηρύττει τον ορθόδοξο λόγο όποτε χρειαστεί.

antiairetiko_grafeio_veriasΣτο πλαίσιο αυτών των δράσεων, το απόγευμα της Τρίτης (26/3/2013) στελέχη του γραφείου διένειμαν, στο κέντρο της Βέροιας, ενημερωτικό υλικό σχετικά με την αίρεση των “Μαρτύρων του Ιεχωβά”.

Την ίδια ώρα, σε προγραμματισμένη εκδήλωση που κοινοποίησαν με διανομή φυλλαδίων σε κάθε γωνιά της Βέροιας, μέλη της αίρεσης των “Μαρτύρων του Ιεχωβά” πραγματοποιούσαν εκδήλωση για την “επέτειο του θανάτου του Ιησού”, σε κινηματοθέατρο της πόλης.

Η παρουσία των ορθοδόξων χριστιανών, που συνέδραμαν στην δράση του αντιαιρετικού γραφείου της Μητρόπολης Βεροίας, υπήρξε διακριτική, καθώς απλά διένειμαν φυλλάδια σχετικά με την αιρετική ομάδα των “Μαρτύρων του Ιεχωβά” (“χιλιαστών” όπως αποκαλούνται από τους Χριστιανούς), φυλλάδια που μοιράστηκαν, άλλωστε, σε όλους τους ναούς της Μητρόπολης την περασμένη Κυριακή, την “Κυριακή της Ορθοδοξίας”, όπως αποκαλείται η πρώτη Κυριακή της Σαρακοστής.

Κείμενο: Ν. Βουδούρης / φωτο: Γ. Χατζηγεωργίου