Ένα γρήγορο pit stop, μπορεί να σου δώσει, μια καλύτερη θέση στον αγώνα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι μηχανικοί στα pit, έχουν χαρίσει νίκες στου οδηγούς. Όπως κάθε τι, έτσι και αυτή η ομάδα των μηχανικών της Mercedes, πρέπει να μάθουν να λειτουργούν αρμονικά και πάνω απ΄ολα, τάχιστα ώστε το μονοθέσιο να ξαναβγεί στη πίστα όσο γίνεται γρηγορότερα.

mercedes-gp-amg-pit-stops-610x334Η Mercedes κατά τη διάρκεια των δοκιμών του GP της Αυστραλίας, πραγματοποίησε εκατοντάδες pit stops, ώστε οι 20 μηχανικοί της, να λειτουργούν όπως ο μηχανισμός ενός ακριβού ελβετικού ρολογιού. Τώρα ετοίμασε ένα video, από κάμερες που ήταν τοποθετημένες τόσο πάνω στους μηχανικούς, όσο και σε αρκετά μέρη του box της, ώστε να δείξει σε όλους εμάς, την προπόνηση των μηχανικών της.

Αερόκλειδα, φρέσκα και παλιά ελαστικά και 20 ζευγάρια χέρια, δημιουργούν ένα video μαγικό, που τολμώ να το χαρακτηρίσω τέχνη, ή καλύτερα ένα μηχανικό μπαλέτο. Πραγματικά είναι συναρπαστικό το να βλέπεις το πως μέσα σε 2 με 3 δευτερόλεπτα, οι μηχανικοί αλλάζουν λάστιχα και ρυθμίζουν τις πτέρυγες ενός μονοθέσιου. Δεν συμφωνείς;

Πηγή: autoblog.gr