Το Goethe-Institut Athen και το Φεστιβάλ Moving Silence δίνουν την ευκαιρία σε δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα να υλοποιήσουν μια σύγχρονη βωβή ταινία.

vouvi_tainiaΚαταθέστε τις προτάσεις σας μέχρι τις 26 Μαρτίου 2013 και κερδίστε 1.000 € για την παραγωγή της ταινίας σας.

Η τεχνική, η διάρκεια και το θέμα της ταινίας είναι δική σας επιλογή.

Ένας διαγωνισμός χωρίς την «κλασική» κριτική επιτροπή καθώς στην ψηφοφορία, τόσο online όσο και offline, για το κόνσεπτ που θα κερδίσει το έπαθλο, συμμετέχει και το κοινό.

Η ψηφοφορία offline (pitching forum) θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου στο Goethe-Institut Athen, την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Moving Silence.

Όροι συμμετοχής – Υποβολή προτάσεων – Ψηφοφορία: www.movingsilence.net, http://www.goethe.de/ins/gr/ath/ver/el10581258v.htm

Το Φεστιβάλ Moving Silence διεξάγεται για τρίτη πλέον χρονιά στην Αθήνα από 28 έως 31 Μαρτίου και παρουσιάζει κλασικές και σύγχρονες βωβές ταινίες με ζωντανή μουσική από Έλληνες και διεθνείς μουσικούς και sound artists

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Goethe-Institut Athen με την πλατφόρμα moving silence» (www.movingsilence.net) και σε συνεργασία με το κέντρο τέχνης και πολιτισμού Beton 7.

28&29 Μαρτίου στο Goethe-Institut

30&31 Μαρτίου στο Βeton7, Πύδνας 7, www.beton7.com

Πηγή: athensvoice.gr