Αν γεννηθήκατε Μάρτιο, έχετε περισσότερες πιθανότητες μεγαλώνοντας να γίνετε προϊστάμενος ή διευθυντής (12.53%) από το αν γεννηθήκατε οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στο χρόνο, σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Economic Letters. Δύο ακόμη μήνες κατά τους οποίους φαίνεται ότι γεννιούνται πολλοί ηγέτες είναι ο Απρίλιος (10.67%) και ο Νοέμβριος (10.67%).

profesionesΕπίσης, μια πρόσφατη μελέτη της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, βασισμένη στα στοιχεία της απογραφής, αποκάλυψε ότι το επάγγελμα που επιλέγουμε συνδέεται με το μήνα που γεννηθήκαμε.

Οι γεννημένοι το Δεκέμβριο τείνουν να επιλέγουν περισσότερο το επάγγελμα του οδοντίατρου, ενώ αν τα γενέθλιά σας πέφτουν τον Ιανουάριο, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να δουλέψετε ως φοροεισπράκτορας. Αν γεννηθήκατε Φεβρουάριο είναι πιο πιθανό να ασχοληθείτε με τον Κόσμο των Τεχνών. Και υπάρχουν περισσότεροι επαγγελματίες πιλότοι μεταξύ των γεννημένων του Μαρτίου.

Το να γεννηθεί κάποιος το καλοκαίρι μειώνει τις πιθανότητας να δουλέψει ως γιατρός ή οδοντίατρος, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες να εργαστεί ως οικοδόμος ή ηλεκτρολόγος. ‘Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει με την αστρολογία, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο μας επηρεάζουν οι εποχές του έτους και η έκθεση στο φως του ήλιου, όπως ακριβώς λειτουργεί και το βιολογικό μας ρολόι’, διαβεβαιώνουν οι συγγραφείς.

Πηγή: muyinteresante.es