O μουσικός και παραγωγός Kim Fowley δήλωσε πρόσφατα πως ο Axl Rose απέρριψε 50,000 δολάρια για να φύγει από τους Guns N’ Roses- λίγο πριν υπογράψουν το πρώτο τους συμβόλαιο- και να πάει σε άλλο συγκρότημα!

roseΟ Axl Rose αρνήθηκε να εγκαταλείψει την μπάντα παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό γιατί πίστευε πως οι Guns N’Roses άξιζαν πολλά. Ευτυχώς δεν διαψεύστηκε! Όπως εξήγησε σχετικά ο Fowley: «δούλευα για ένα πλούσιο μάνατζερ που είχε μια μπάντα με προβλήματα ναρκωτικών και αλκοόλ. Μου είπε ότι δεν ήταν σίγουρος για το συγκρότημα και πως πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρουν. Με ρώτησε εάν ξέρω κάποιον που να είναι περίεργος και δύσκολος αλλά πιθανόν πλατινένιος». Ο Fowley πρότεινε τους Guns και σύστησε τον Αxl στον μάνατζερ, ο οποίος του έδωσε μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα προκειμένου να αφήσει τη μπάντα του. Η απάντηση του Axl ήταν αποστομωτική: «Συγγνώμη κύριε, όποιος κι αν είστε, αυτά δεν είναι αρκετά για τους Guns N’Roses. Θα γίνουμε μεγαλύτεροι. Είναι θέμα χρόνου. Θα σας πω όχι ευγενικά και θα φύγω και θα βγάλω περισσότερα χρήματα στην πρώτη συμφωνία που θα υπογράψουμε με τα παιδιά!».

Ο Fowley παραδέχεται πως όλοι παραδέχτηκαν τον Rose για αυτή την κίνηση αφού είναι από τους λίγους μουσικούς που ήξεραν από την αρχή την αξία τους. Να αναφέρουμε πως τελικά οι Guns N’Roses πήραν 75 χιλιάδες δολάρια στο πρώτο τους συμβόλαιο με την Geffen…

Πηγή: allaboutmusic.gr