Η βραβευμένη σειρά Webcast Concert του CBS, LIVE ON LETTERMAN, ξεκινάει το 2013 με τους Depeche Mode να εμφανίζονται live από το παγκοσμίου φήμης θέατρο Ed Sullivan της Νέας Υόρκης, για όλο τον κόσμο μέσω του CBS.com, την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

dm0Οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν ένα live set όπου θα παίξουν ολοκαίνουρια τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο πολύ-αναμενόμενο επερχόμενο album τους Delta Machine, όπως επίσης και μερικές από τις κλασσικές τους επιτυχίες. Το Delta Machine θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου από την Columbia Records.

Τα video του LIVE ON LETTERMAN, έχουν ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια views στο CBS.com και μέχρι στιγμής έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Στα LIVE ON LETTERMAN webcasts έχουν βρεθεί οι The Killers, Coldplay, Mumford & Sons, Adele και πολλούς άλλους.

Οι fans μπορούν να δουν το webcast των Depeche Mode live στο CBS.com και συγκεκριμένα στη σελίδα .

Πρωτοπόροι της post-punk εποχής, οι Depeche Mode είναι ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της μοντέρνας μουσικής με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια. Δημιουργήθηκαν το 1981 οι Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan και Andy ‘Fletch’ Fletcher – συνεχίζουν να κερδίζουν κριτικούς και κοινό σε όλο τον κόσμο με τα album τους και με τα live τους. To 12ο studio album του συγκροτήματος έφτασε στο Top Ten σε πάνω από 20 χώρες ανάμεσά τους σε Αμερική και Αγγλία. Το τελευταίο τους album, το Sounds of The Universe κυκλοφόρησε το 2009 και καρφώθηκε στο #1 σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Depeche Mode θα ξεκινήσουν την νέα τους Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινώντας από το Hayarkon Park του Tel Aviv στις 7 Μαίου ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα. Θα πραγματοποιήσουν 34 shows σε 25 Ευρωπαϊκές χώρες με εμφανίσεις στο διάσημο στάδιο San Siro του Μιλάνου, στο Stade De France του Παρισιού και στο Locomotive Stadium της Μόσχας πριν ολοκληρώσουν το πρώτο σκέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας στο Minsk της Λευκορωσίας στις 29 Ιουλίου. Η Αμερικάνικη περιοδεία θα ακολουθήσει με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε depechmode.com

Πριν από LIVE ON LETTERMAN webcast των Depeche Mode θα προηγηθεί η εμφάνισή τους στο LATE SHOW with DAVID LETTERMAN, το οποίο θα μεταδοθεί το ίδιο βράδυ, την Δευτέρα 11 Μαρτίου στο CBS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LIVE ON LETTERMAN

http://www.youtube.com/watch?v=txHZncRRouk

Πηγή: allaboutmusic.gr