Λίγες ώρες μείνανε πριν τον Διεθνή Αγώνα FIS Masters στο αλπικό σκι, που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 2-3/3/2013 ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και όλα είναι έτοιμα.

Το χιόνι στο Σέλι είναι σε άριστη κατάσταση και από οργανωτική πλευρά έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία, ώστε το διήμερο αυτό να μείνει αξέχαστο στους συμμετέχοντες. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 85 αθλητές, εκ των οποίων οι 15 είναι από το εξωτερικό. Η κατηγορία Masters αφορά αθλητές άνω των 30 ετών.

ski_seli

Ο Αγώνας FIS Masters διοργανώνεται σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό Αγώνων FIS Masters και τους Κανόνες FIS Masters Αλπικού Σκι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ., θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες FIS-MASTERS με γιγαντιαία κατάβαση στην κεντρική πίστα και απονομή Κυπέλλου στο νικητή.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες MASTERS, με κατάβαση στην κεντρική πίστα και ελεύθερη συμμετοχή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι οργανωτές για την απονομή των μεταλλίων το βράδυ του Σαββάτου έχουν ετοιμάσει ελληνικό γλέντι με εξαμελή ορχήστρα στο Καταφύγιο της Βέροιας. Μετά την απονομή επάθλων της Κυριακής θα ακολουθήσει γεύμα μεταξύ των συμμετεχόντων.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα eox.gr .

Φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της Ελληνικής ομάδας των masters.