Συνεχίζεται ως τις 28 Φεβουαρίου η εντυπωσιακή έκθεση του Καθηγητή Ευθύμιου Βαρλάμη «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ» στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντρεσέ τζαμί), για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερες τάξεις Σχολείων και οργανωμένους φορείς να την επισκεφθούν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην έκθεση έχουν ήδη επισκεφθεί περισσότεροι από 700 επισκέπτες τόσο από τη Βέροια και την Ημαθία όσο και από το εξωτερικό (Ρωσία, Πολωνία, Σερβία) και η παράταση θα δώσει τη δυνατότητα να δουν την έκθεση και όσοι δεν κατάφεραν να μετακινηθούν λόγω του βροχερού καιρού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η επίσκεψη μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας (18.00-20.30 Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την πρωινή επίσκεψη και ξενάγηση μαθητών Σχολείων, στο τηλέφωνο 2331092108 του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας και στο 6978009082 (Αστ. Νένος).

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Βεροίας και χορηγοί της είναι η εταιρεία Αλλαντικών Πασσιάς, η οινοποιητική εταιρεία VAENI ΝΑΟΥΣΑ και η μεταφορική-αποθηκευτική εταιρεία των Αδελφών Καλαϊτζίδη από τα Λευκάδια.

 

Πληροφορίες-επικοινωνία: Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας 2331092108/e-mail: art.vergina@gmail.com