Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και για την ακρίβεια στη Βέροια θα βρεθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας στα πλαίσια Ενημερωτικής Συνάντησης για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

tzitzikostasΤην Τετάρτη 20/2 ο κ.Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, θα συναντηθεί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ.Καραπαναγιωτίδη και στη συνέχεια θα παρευρεθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας για την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» που πραγματοποιείται από το Επιμελητήριο Ημαθίας στον χώρο του Επιμελητηρίου.

Την Πέμπτη 21/2  Περιφερειάρχης θα παραθέσει ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο στην Αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, κατόπιν θα συνατηθεί με τους Δ/ντες της  Περιφερειακής Ενότητας και επιπλέον θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ημαθίας,  σε συνέχεια της ενημερωτικής συνάντησης με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων της.

Τέλος, η επίσκεψη του κ.Τζιτζικώστα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στο Κέντρο Μέριμνας (Εβραϊκά Μνήματα) και στην Σχολή Μετεκπαίδευσης της Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας.