Επίσκεψη μαθησιακής ξενάγησης , στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “DONUTS MR TONY”, κάναμε οι μαθητές της Α΄ τάξης Δημοτικού των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων και η δασκάλα τους, Ποτουρίδου Γεωργία.

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους εργασίας, ενημερωθήκαμε από το προσωπικό και είδαμε την παραγωγική διαδικασία των donuts, από την ζύμη ως το ψήσιμο. Το εργαστήριο γέμισε παιδικές φωνούλες που επισκίασαν ακόμη και αυτόν τον θόρυβο των μηχανημάτων.

Οι εργαζόμενοι και το προσωπικό της επιχείρησης που πρόθυμα μας δέχθηκαν και μας ξενάγησαν δέχθηκαν έναν βομβαρδισμό ερωτήσεων από τις μικρούς επισκέπτες που ήθελαν να τα μάθουν όλα στο λίγο χρόνο παραμονής μας.

Τις πολλές απορίες διαδέχθηκε ο θαυμασμός της παραγωγικής διαδικασίας και της λειτουργίας των μηχανημάτων και όλο αυτό έκλεισε με τη γευσιγνωσία των προϊόντων της επιχείρησης . Αφού ολοκληρώσαμε την επίσκεψη στον εργασιακό χώρο, χαρήκαμε και τον προαύλιο χώρο του εργοστασίου με ένα παιχνίδι και επιστρέψαμε ενθουσιασμένοι στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε πολύ το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, για τη φιλοξενία στον όμορφο χώρο του και για τις απολαυστικές λιχουδιές που χάρισαν στα παιδιά μας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

525495_10200549896727106_1076388840_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓεωργία M. Ποτουρίδου

Εκπαιδευτικός – Νηπιαγωγός

Πτυχιούχος Τ.Ε.Π.Α.Ε. του Α.Π.Θ