Μαραθώνιος με αποκλειστικές προβολές του ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane» και της συναυλίας «The Rolling Stones: Some Girls, Live in Texas» διοργανώνεται, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 50 χρόνων της θρυλικής μπάντας.

34168_7725803 ώρες και 16 λεπτά με τους Rolling Stones

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα προβληθεί το «Crossfire Hurricane». Η ταινία του σκηνοθέτη Brett Morgen θα ταξιδέψει το κοινό στο σύνολο της καριέρας του συγκροτήματος, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, μέσα από συναυλίες, συνεντεύξεις, ανέκδοτο αρχειακό υλικό και με το συγκρότημα να σχολιάζει όλες τις σκηνές.

Η συνέχεια είναι εξίσου συγκλονιστική με μια στάση στο 1978, απολαμβάνοντας το σχήμα επί σκηνής με το «Some Girls, Live in Texas». Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του «Some Girls» οι Stones έκαναν κάποιες από τις πιο σημαντικές συναυλίες τους παρουσιάζοντας επιτυχίες όπως τα «Miss You», «Brown Sugar», «Jumpin’ Jack Flash», «Honky Tonk Women» κ.ά..

[box type=”info

Πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος. Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Ώρα Έναρξης: 20:30. Τηλ. 212 254 0300. Τιμές εισιτηρίων: 15 και 10 ευρώ (φοιτητικά).

[/box]

Πηγή: allaboutmusic.gr