Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί μπροστά στα ευρήματα με τα οποία τους «αντάμειψε» η μεγάλη επιχείρηση, που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στα χωριά Ατσιπάδες και Μοριά στο Μονοφάτσι Ηρακλείου Κρήτης.

kalasnikofΑστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου και Πύργου έκαναν έφοδο στις 05:30 τα ξημερώματα σε σπίτι γνωστής οικογένειας της περιοχής, νεαρό μέλος της οποίας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές αλλά και την κοινή γνώμη με καταγγελίες περί ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Η αστυνομία τους τελευταίους δύο μήνες είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση τρεις οικογένειες της περιοχής, ενώ νωρίς το πρωί δόθηκε το σήμα και ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση. Συνολικά έρευνες διεξήχθησαν σε δέκα σπίτια, με ευρήματα να εντοπίζονται στα οκτώ.

Σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού γνωστής οικογένειας καθώς και στα υπόλοιπα σπίτια εντοπίστηκαν συνολικά 20 βαρέλια με χασίς συνολικού βάρους 200 κιλών !

Μετά από έρευνα βρέθηκαν επίσης 3.000 σφαίρες, τρία καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και ένα περίστροφο, δύο κουκούλες full-face και 20 ξυλοκοπτικά, ευρήματα που κινούν υποψίες για τις δραστηριότητες που είχαν αναπτυχθεί.

Στο χωριό βρέθηκαν δύο εισαγγελείς και ο επικεφαλής αστυνομικός διευθυντής. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συνολικά οκτώ συλλήψεις ανδρών, ηλικίας 25-35 ετών, με μία σύλληψη, μάλιστα να έχει γίνει σε πρατήριο καυσίμων, λίγο πριν τις 10.30 το πρωί.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν το Σάββατο στον Εισαγγελέα.

Πηγή: zougla.gr /Cretalive