Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» στην οποία συμμετέχουν: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ ΣΕΒΕ – ΣΒΒΕ – ΔΕΘ και ΕΝΔΥΣΗ, και η εταιρεία ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ , προσκαλεί:

931458απόφοιτους Πανεπιστημιακής ή Πολυτεχνικής Σχολής, Μηχανικούς ή Πληροφορικούς που θα ήθελαν να επεκτείνουν τις τρέχουσες επαγγελματικές τους δραστηριότητες, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, και, που σκέφτονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, ή/και επέκτασης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με την κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών γιατί οι θέσεις είναι μόνον δέκα (10).

2. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα καταρτίσει όσους επιλεγούν, παρέχοντας εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης (5€/ώρα), θα συμβουλεύσει και θα υποστηρίξει με την εκπόνηση ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματικού σχεδίου για την επέκταση των δραστηριοτήτων των νέων επιστημόνων.

3. Τέλος, η Α.Σ. θα φέρει σε επαφή τους νέους επιστήμονες με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες συναφείς με το αντικείμενο της δραστηριότητας αυτών.

Πηγή: zougla.gr