Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Χαλκίδας το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα 77χρονη, που έγινε χτες στην περιοχή Πέτρινο Γεφύρι της Καρύστου.

Image police_car_light.jpgΑπό τους αστυνομικούς συνελήφθησαν δύο νεαροί ελληνικής υπηκοότητας, 20 και 21 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα Χαλκίδας. Το άγριο έγκλημα, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, είχε κίνητρο τη ληστεία και έγινε για 30 ευρώ και λίγα χρυσαφικά.

Η δολοφονία της 77χρονης αποκαλύφθηκε, χθες το πρωί, σε ένα μαντρί με ζώα που διατηρούσε κοντά στο σπίτι της όπου έμενε μόνη.

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος επισκεπτόταν την ηλικιωμένη γυναίκα για να βλέπει αν είναι καλά, πέρασε και χθες το πρωί. Όταν δεν την είδε άρχισε να την αναζητά στο αγρόκτημα, την βρήκε κοντά στο μαντρί και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα με σύρμα και έφερε βρόγχο στο λαιμό. Οι δράστες έπνιξαν τη γυναίκα στο σπίτι, άρπαξαν ότι βρήκαν, έσυραν το πτώμα της στο μαντρί και εξαφανίστηκαν.

Μετά απο έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν χτες το βράδυ.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα γίνουν το μεσημέρι, στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Πηγή: zougla.gr