Η Δήμαρχος Βέροιας συναντήθηκε σήμερα εκ νέου στην Αθήνα, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνιο Ρουπακιώτη και τον Γ.Γ. του Υπουργείου & Πρόεδρο του ΤΑΧΔΙΚ κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο, για θέματα που άπτονται τόσο της παραχώρησης του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου, αλλά και για θέματα λειτουργίας του νέου.

dikastiria veriasΗ Δήμαρχος μετέφερε την αγωνία των δημοτών για την άμεση παραχώρηση του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου στο Δήμο Βέροιας.

Ο κ. Υπουργός αλλά και ο Γ. Γ. του Υπουργείου & Πρόεδρος του ΤΑΧΔΙΚ, επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για την παραχώρηση του παλαιού Δικαστικού κτιρίου στο Δήμο Βέροιας για χρήση ανάλογη με τις ανάγκες του. Ήδη όπως κατέστησαν σαφές στην κ. Δήμαρχο κινείται η εσωτερική διαδικασία στο Υπουργείο, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Ο κ. Α. Ρουπακιώτης ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου κατά τη μεταφορά και την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του νέου δικαστικού Μεγάρου και αποδέχθηκε την πρόσκλησή της να επισκεφθεί το Δημαρχείο της Βέροιας, την ημέρα των εγκαινίων των νέων και σύγχρονων δικαστηρίων.

Όπως έγινε γνωστό τα εγκαίνια προγραμματίζονται (εκτός απροόπτου) για τον Μάρτιο του 2013.