Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από την ΚΕΔ ο Τάσος Κάκος και οι βοηθοί του στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, Δημήτρης Τάτσης και Χρήστος Μπαλτάς. Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή ο Κάκος έκανε 3 μεγάλα λάθη στα οποία έχουν ευθύνη και οι βοηθοί του και αυτά δεν είναι άλλα από τις αποβολές των 2 παικτών της ΑΕΚ και το γκολ της Ένωσης.

ff196537-af2a-4ba9-9ca6-d86b29091c22_3Αναλυτικά στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρεται:

“1. Σφάλμα του Κάκου η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσούπρο στην φάση με τον Πουλίδο. Στη συγκεκριμένη φάση τιμωρήθηκαν και οι δύο παίκτες, αν και ο νεαρός της ΑΕΚ δεν έχει χτυπήσει τον αντίπαλό του.

Αξίζει, να σημειωθεί, μάλιστα πως στη συγκεκριμένη φάση ο Κάκος συμβουλεύτηκε και το βοηθό του, τον Τάτση, ο οποίος του είπε πως έσπρωξε και ο Τσούπρος. Κάτι το οποίο δεν φαίνεται στο βίντεο.

2. Δεύτερο λάθος, που χρεώνεται στον διεθνή Κερκυραίο ρέφερι είναι η κίτρινη κάρτα στον Βλάχο στον οποίο στοίχισε επίσης την αποβολή του. Η μπάλα όμως βρίσκει στον ώμο και όχι στο χέρι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον δεύτερο βοηθό τον Μπαλτά παραπέμπεται κι αυτός για το λάθος του στο γκολ-οφσάιντ της ΑΕΚ, με το οποίο έγινε το 1-1. Οφσάιντ το οποίο δεν αντιλήφθηκε και φυσικά δεν καταλογίστηκε”.

Πηγή: novasports.gr