Την παραχώρηση πιάνου που βρίσκεται αναξιοποίητο στο κτίριο του Ολγάνου στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας, ζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενεργοί Πολίτες” Γιάννης Αγγέλογλου. Όπως σημείωσε ο κ. Αγγέλογλου, το πιάνο αυτό το χρειάζονται στο μουσικό σχολείο.
Εξυπακούεται πως ο Δήμος θα πρέπει άμεσα να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται, προκειμένου το πιάνο στις 7/1/2013, όταν και ανοίγουν τα σχολεία, να βρίσκεται στο Μουσικό Σχολείο.   

Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας γίνεται εξαιρετική δουλειά, πολλοί μαθητές συνδυάζουν το ταλέντο τους με την μάθηση και θα πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, καθώς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία νεαροί συμπολίτες μας να στρέφονται σε δημιουργικές ασχολίες, σε πείσμα των καιρών που θέλουν τα παιδιά μας εξαρτημένα στο διαδίκτυο ή ναρκωτικές ουσίες.
Θα περιμένουμε άμεσα τις ενέργειες…
Διαβάστε σχετικό αφιέρωμα για το Μουσικό Σχολείο, που δημοσιεύθηκε στο InVeria.gr στις 8 Νοεμβρίου 2011:

Μουσικό Σχολείο Βέροιας: Μια κοιτίδα πολιτισμού που αξίζει και επιζητά την προσοχή της Πολιτείας

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα