Ο Τσιστιακόφ αφού αλλάζει την εικόνα που βγάζει η ΠΑΕ προς τα έξω, ετοιμάζεται να αλλάξει και το ρόστερ.tsistiakof_0Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δυνατή αρχή στις μεταγραφές με τον Κατσουράνη και συνεχίζει την προεργασία για τις επόμενες κινήσεις. Οσοι και να προτείνονται, όσους και να θέλει ο «Δικέφαλος», το θέμα είναι οι προτεραιότητες που έχουν μπει και ποιες οι θέσεις που «καίγεται» η ομάδα για να ενισχυθεί.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει σημαντικό πρόβλημα στα άκρα και μεσοεπιθετικά και εκεί πέφτει όλο το βάρος. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες κινήσεις για αμυντικό μπορεί και να περιμένουν. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ ψάχνει και για το κέντρο της άμυνας, με δεδομένο όμως ότι εκεί μπορεί να δώσει άμεσα λύση και ο Κατσουράνης, το μεγάλο κενό καλύπτεται.

ΚΟΝΤΑ Ο ΤΣΙΣΤΙΑΚΟΦ

Αφού εισηγήθηκε και κατάφερε πολύ γρήγορα να αλλάξει πολλά από όσα αφορούν την καθημερινή εικόνα που βγάζει προς το κοινό του ο ΠΑΟΚ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ασχολείται πλέον πολλές περισσότερες ώρες με το αγωνιστικό και το πώς θα αλλάξει και την εικόνα της ομάδας. Αυτό εξάλλου περιμένουν οι περισσότεροι.

Ο Ρώσος σύμβουλος της ΠΑΕ, ήταν και χθες στην προπόνηση, παρακολουθώντας λεπτομερώς το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τσιστιακόφ έχει πλέον άποψη για όλα τα καλά, αλλά και τα προβλήματα του «Δικεφάλου», έχοντας κατασταλαγμένη άποψη για τις αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν.

Ολα δείχνουν ότι σύντομα θα κάνει και άλλο ή άλλα μεταγραφικά ταξίδια. Οι εντός των συνόρων στόχοι δεν είναι πολλοί (ίσως και κανένας) γι’ αυτό και το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές, ίσως όμως να πρόκειται και για το καθοριστικό ταξίδι που θα αφορά τον Λούκας και τη διαπραγμάτευση με την Καρπάτι.

[box type=”info • Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το ότι η Βασιλεία θέλει ή πρόκειται να καταθέσει πρόταση για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Αλλά και να θέλει πάλι, έχουν αλλάξει τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να προκύψει ανησυχία από τέτοιες περιπτώσεις…[/box]

Πηγή: sday.gr