Ραγδαίες οι εξελίξεις στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που καταδεικνύουν ότι το κόμμα μπαίνει σε τροχιά διάσπασης.

Τις παραιτήσεις τους ανακοίνωσαν σήμερα ο Γιάννης Μανώλης μέσω του ΣΚΑΪ και ο Χρήστος Ζώης με επιστολή του.

Το πρωί, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Μανώλης, χαρακτήρισε “λαγό” τον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε «Non paper» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης το Μάιο του 2012, αν και στη συνέχεια αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιου εγγράφου.

Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στον Γιάννη Μανώλη, τόνισε ότι η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. «Ανήκει πλέον στην δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης…Καλό ταξίδι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Ζώης, στην επιστολή παραίτησής του, αναφερόμενος σε πρωινή συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος τονίζει ότι «κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το “χάος”, την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία».

Αποδεκτή έκανε πριν λίγο την παραίτηση του Ζώη ο Πάνος Καμμένος. Σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί το Χρήστο Ζώη για τη συνεισφορά του, ενώ τονίζει ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος δρόμος για το καθεστώς και εμείς συνεχίζουμε.

Υπενθυμίζεται οτι χθες οι κύριοι Μαρκόπουλος και Ζώης, άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Καμμένο, για τις δημόσιες δηλώσεις του, περί συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

Πηγή: skai.gr