Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι με τα Γιάννινα το οποίο πρέπει να είναι αρχή για μια καλύτερη συνέχεια.

Διαβάστε όσα είπε ο Ταυλαρίδης στη NOVA:

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει τη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες, ωστόσο για την ώρα η βαθμολογική συγκομιδή δε συνάδει με τις εμφανίσεις της ομάδας, ιδιαίτερα στις πρώτες αγωνιστικές. Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό;

Κι εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα ακολουθούν μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια από τα οποία πρέπει να πάρουμε τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή για να ανεβούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στη βαθμολογία αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τα Γιάννινα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Όλοι ξέρουμε ότι το γήπεδο είναι κακό και ειδικότερα όταν βρέχει. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα με καλές μονάδες όπως ο Ίλιτς, ο Ντε Βινσέντι και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας και πιστεύω ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε χαρούμενους πρώτα τους ίδιους μας τους εαυτούς, τον κόσμο μας και τη διοίκηση που μας στηρίζει.

Τα Γιάννινα προέρχονται από μία σπουδαία νίκη. Βλέπουμε επίσης ότι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζεται ως φαβορί από τις υπόλοιπες ομάδες με αποτέλεσμα να κάνουν λίγο πιο δύσκολο το έργο του. Αν ο ΠΑΣ αγωνιστεί πιο ανοιχτά όπως κάνει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές θα είναι πιο εύκολο το δικό σας έργο;

Εμάς μας ενδιαφέρει πρωτίστως η δική μας ομάδα, πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το πως θα αγωνιστούμε εμείς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, ο ένας για τον άλλον και με τις συμβουλές του προπονητή θα τους δούμε και στο βίντεο και αναλόγως θα πράξουμε. Κύριος σκοπός μας όμως είναι να κοιτάμε τη δική μας ομάδα.

Είσαι μέλος μιας από τις καλύτερες άμυνες στην Ελλάδα, το γεγονός ότι στην άμυνα η ομάδα πάει περίφημα, αλλά στην επίθεση δεν έχει έρθει η αποτελεσματικότητα που ζητά ο κύριος Μπάγεβιτς είναι ένα από τα στοιχεία που δεν έχουν βοηθήσει για τη βαθμολογική σας συγκομιδή;

Δε φταίει ότι τα περιμένουμε όλα από το σέντερ φορ. Όλη η ομάδα είναι υπεύθυνη τόσο για το αμυντικό κομμάτι όσο και για το επιθετικό. Μέσα από την προπόνηση θα ψάξουμε να βρούμε τις λύσεις για να λυθεί αυτό το πρόβλημα που μας ταλειπωρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πηγή: novasports.gr