Σε βαρύ φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το εφετινό μνημόσυνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που είχαν χάσει τη ζωή τους στα Τέμπη, στις 4 Οκτωβρίου 1999. Το «παρών» έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης και η ομάδα του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Κοντά στη μνημείο που έχει στηθεί για τους άτυχους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αναρτήθηκαν πανό. Μεταξύ των στεφανιών που κατατέθηκαν, υπήρχαν και αυτά των Ζαγοράκη και Βιολίδη.

Πριν το μνημόσυνο, μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους ένα γραπτό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδης, το οποίος ανέφερε: «Τις ημέρες αυτές θυμόμαστε τους νεκρούς της τραγωδίας στις 4 Οκτωβρίου 1999. Η συμφορά που συνέβη πριν από 13 χρόνια προκαλεί πόνο στις καρδιές εκείνων, οι οποίοι έχουν συνδέσει τη μοίρα τους με την ποδοσφαιρική ομάδα και όσων θεωρούν τον εαυτό τους κομμάτι μιας ενότητας ομοϊδεατών.

Όλοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Τότε χάσαμε ανθρώπους για τους οποίους η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν μέρος της ζωής τους.

Και σήμερα πρέπει να θυμόμαστε εκείνους, που εγκατέλειψαν αυτήν την οικογένεια, που έφυγαν από τη ζωή. Είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς ότι δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ., να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις και τα αισθήματά τους για κάθε παιχνίδι και κάθε νέα σελίδα στην ομάδα. Ας τους θυμόμαστε για πάντα».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ  θα γευματίσουν μαζί με τη διοίκηση και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα ακολουθήσει προπόνηση. Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από δυο ημέρες ρεπό.

Επιμέλεια: Κωστής Μπότσαρης

Πηγή: novasports.gr