Τι κι αν έχανε από τον Ατρόμητο με 2-0 μέχρι το 89’, η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90’, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει.

Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, οι Περιστεριώτες είχαν το υπέρ τους 2-0 μέχρι το 89’. Σε εκείνο το λεπτό είναι που αποδόθηκε η… δικαιοσύνη, καθώς οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Καφέ και λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Μπαργκάν, έφτασαν σε μία απίστευτη ισοπαλία.

Σε ένα παιχνίδι, όπου η διαφαινόμενη νίκη του Ατρόμητου έμοιαζε με μαγική εικόνα, η Βέροια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τελικά την ισοπαλία, που ήταν και το ελάχιστο από αυτό που δικαιούταν. Οι ευκαιρίες ήταν υπέρ της «βασίλισσας του Βορρά», τα γκολ, όμως, του Καραμάνου στο 13’ (το πρώτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου) και το αυτογκόλ του Γεωργέα στο 30’, έδιναν με… κυνισμό το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Όμως, οι Καφές και Μπαργκάν στο 89’ και 90’ αντίστοιχα απένειμαν την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, χαρίζοντας τον έναν βαθμό στη Βέροια και αφήνοντας τον Ατρόμητο να αναρωτιέται για τα λάθη που έγιναν μέσα στο παιχνίδι.

Το ματς:

Μπήκε δυνατά στον αγώνα η Βέροια και προσπάθησε να πάρει τα ηνία του ματς από την αρχή. Ωστόσο, το γκολ ήρθε για τον Ατρόμητο στο 13’ με τον Καραμάνο, με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Λαζαρίδη. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, παρά το τέρμα που δέχτηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Κορυφαία όλων στο 20ο λεπτό, με τον Κόστλι να κάνει εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη μπάλα στο πέναλτι, ο Φυτανίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η Βέροια συνέχισε να πιέζει, με τον Ιτάνζ να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις, το γκολ, όμως, ήρθε και πάλι για τον Ατρόμητο με αυτογκόλ του Γεωργεά στο 31’. Η «βασίλισσα του Βορρά» πίεσε, ώστε να μειώσει το σκορ, βρήκε, όμως, απέναντί της τον Ιτάνζ.

Το δεύτερο ημίχρονο για 44’ λεπτά ήταν μία απλή τυπική διαδικασία, με τον Ατρόμητο να έχει ουσιαστικά σφραγίσει τη νίκη. Στο 89’, όμως, όλα άλλαξαν, με τον Καφέ να μειώνει σε 2-1 και να δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπαργκάν έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας που δικαιούταν η «βασίλισσα του Βορρά».

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (46’ , Μπεζέρα), Κάλι, Καλογέρης (59’ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83’ Μπελόν)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Βεργώνης, Μπάρμπας, Γκιγιέρμο

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (93’ Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (54’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86’ Καραγκούνης)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Νάστος, Μπάλλας, Πίτου Γαρσία