Εδώ και καιρό ο κ.Μανώλης Λαμπράκης εμφανίζεται στoν τηλεοπτικό σταθμό Κρήτηtv και πρόσφατα στο Eξτρα3 ισχυριζόμενος ότι ο φορέας που εκπροσωπεί (end national debt) διαθέτει 600 δις δολάρια για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας, τα οποία βρίσκονται σε θυρίδες καναδέζικης τράπεζας. Τα χρήματα είναι υπό την μορφή αμερικανικών ομολόγων 600 δις.

Είναι σημαντικό να αντιληφθεί κανείς το ποσό για το οποίο μιλάει ο κ.Λαμπράκης και ο φορέας End national debt. Οι πιο πλούσιες Ελληνικές οικογένειες του πλανήτη είναι οι : Νιάρχος, Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλοι κτλ. Ο Νιάρχος διαθέτει χρήματα αλλά και συνολική ακίνητη περιουσία, άνω των 20 δις (δολάρια). συνολικά οι 1000 πιο πλούσιοι Έλληνες του κόσμου δεν συγκεντρώνουν πάνω από 50 δις… και έρχεται τώρα ο κ.Λαμπράκης με την παρέα του να μας πουν ότι έχουν 600 δις δολλάρια.

1ον Που τα βρήκαν;

2ον Γιατί δεν μας λένε το όνομα τις τράπεζας που είναι κατατεθειμένα τα χρήματα;

3ον Αφου διαθέτουν 600 δις δολάρια τι δουλειά έχουν να βγαίνουν στο κρήτηtv και στο έξτρα 3;

Αφού έχουν τόσα χρήματα και θέλουν να σώσουν την πατρίδα, ας έλθουν να αγοράσουν τον πρώτο σε τηλεθέαση σταθμό, (mega) με 3-4 δις και να προπαγανδίζουν όλη μέρα τα ομόλογα των 600 δις, την ανάγκη δημιουργίας νέου συντάγματος και όλες τις απαιτήσεις τους που είναι αναγκαίες για την διάσωση της πατρίδας.

600 δις είναι τρεις φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας. Αυτός που θα μπορούσε να έχει 600 δις δολάρια είναι ο Warrent Baffet ή ο George Soros. Εαν κάποιος είχε 600 δις ευρώ στα χέρια του, σίγουρα θα ήταν γνωστός στην διεθνή αγορά. Ο κ.Λαμπράκης και ο κ.Σόρας είναι παντελώς άγνωστοι και μάλιστα οι ομογένεια ισχυρίζεται οτι δεν έχει δώσει χρήματα πουθενά για την αποπληρωμή του χρέους. Άρα από που βρήκε τα χρήματα ο κ.Λαμπράκης και το End national dept;

Όπως πολύ σωστά σημειώνει και ο Δ.Καζάκης, εαν κάποιος διέθεται 600 δις δολάρια υπό την μορφή αμερικάνικών ομολόγων και δήλωνε ότι έχει σκοπό να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδας με την προυπόθεση να υπάρχουν αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο, ο πρώτος που θα αντιδρούσε θα ήταν ο Μπερνάνκι και η FED (Κεντρική τράπεζα της Αμερικής).

Ακούστε την ανάλυση παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=3X2eee4H9Ys

Το ποιο σημαντικό που ίσως εκεί πρέπει να εστιάσουμε δεν είναι τα 6οο δις αλλά η τάση του Ελληνικού λαού να ψάχνει για Μεσσίες “Αυτός θα μας σώσει”! Δυστυχώς όμως στον πραγματικό κόσμο δεν μπορείς να ελπίζεις συνέχεια σε άλλους και να νομίζεις οτι δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια από εσένα για να τελειώσει αυτό το αδιέξοδο.

Οι εκπρόσωποι του End National Debt που ισχυρίζονται ότι έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ για την εξαγορά του Ελληνικού χρέους αποκάλυψαν ότι έχουν καταθέσει όλα τα έγγραφα στην Βουλή.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που παρομοίασε την όλη υπόθεση με την αντίστοιχη περσινή που ο Βλάσης Τσάκας ήταν ο εκπρόσωπος υποψήφιου επενδύτη για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Πηγή: anti-ntp.net