Δράση καθαρισμού δενδροδόχων-ξεβοτάνισμα από τα ζιζάνια σε χώρους δημοτικών δενδροστοιχιών της Δυτικής Εισόδου της πόλης θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 29/9 ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι εθελοντές της ΧΑΝΘ.

Ο καθαρισμός δενδροδόχων-ξεβοτάνισμα θα πραγματοποιηθεί στη νησίδα του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της 2ης Δημοτικής Κοινότητας από τις 09.00 έως τις 13.00. Η συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 09.00 στο χώρο στάθμευσης του Εμπορικού κέντρου City Gate.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας, βρίσκουν ανταπόκριση από ομάδες με παράδοση στον εθελοντισμό και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους συμπολίτες μας να υποστηρίξουν και να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα σήμερα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης η προσωπική προσφορά του καθενός είναι παραπάνω από πολύτιμη. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες. Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη μας» δήλωσε ο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πηγή: energypress.gr