Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με την επιστολή που έστειλε στην «κιτρινόμαυρη» εταιρία από τους Βιντιάδη και Χάρις

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει
«Εστάλη σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ μια επιστολή από την εταιρεία HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD, που υπογράφεται από τον κ. Δημήτρη Βιντιάδη, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι, μετά την απάντηση που θα λάβει από την ΠΑΕ ΑΕΚ στα τελευταία ερωτήματα που σήμερα έθεσε υπόψιν της (κυρίως οικονομικής φύσεως), θα είναι σε θέση να προχωρήσει στη λήψη των αποφάσεων της, για τον τρόπο και τη διαδικασία εμπλοκής της στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς επίσης και για την έναρξη σύντομου ελέγχου για την επαλήθευση των στοιχείων αυτών.

Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία SEΥMOUR PIERCE για το πλάνο χρηματοδότησης αλλά και για να βρεθεί ο καλύτερος σχεδιασμός για την ανοικοδόμηση και βιωσιμότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τέλος, με την επιστολή αυτή ο κ. Βιντιάδης δηλώνει ότι συναισθανόμενος την ανάγκη για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας, προσπαθεί με τους συνεργάτες του να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη λήψη οριστικών αποφάσεων».

Πηγή: novasports.gr