Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι λόγω των αυτόματων (πλέον) updates, η Google κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του web browser Google Chrome 22, η οποία εκτός από τις συνηθισμένες μικροεπιδιορθώσεις φέρνει μαζί της βελτιωμένη υποστήριξη των 3D games, ακόμη και για αυτά που απαιτείται mouse για τον χειρισμό, με το νέο Pointer Lock JavaScript API (Mouse Lock)!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Google

“Τώρα, στις 3D εφαρμογές όπως είναι τα first-person-shooters, οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται φυσιολογικά το mouse, χωρίς να βγαίνουν έξω από το παράθυρο του παιχνιδιού ή στις άκρες τις οθόνης”

Ακόμη, η νέα έκδοση περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις για το λειτουργικό σύστημα Windows 8, αν και μέχρι το επίσημο λανσάρισμα στις 25 Οκτωβρίου θα έχει κυκλοφορήσει πιθανότατα και η επόμενη έκδοση Google Chrome 23. Τέλος, βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο η ρύθμιση για το Retina MacBook Pro.

Όσοι δεν έχετε εγκατεστημένο τον Google Chrome, μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ, ενώ όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από το 3D gaming στην έκδοση Chrome 22, μπορείτε να παίξετε το πολύ ωραίο demo της Mozilla (!) από εδώ.

Πηγή: techgear.gr