Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στη Βέροια εξέφρασε με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του ο Κάρλο Κόστλι. Ο επιθετικός από την Ονδούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “La Prensa”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ικανοποιημένος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και ότι θέλει να πετύχει πολλά γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόστλι:

Είσαι χαρούμενος που βρήκες ομάδα;

«Ναι, πάρα πολύ. Περίμενα αρκετό καιρό και τώρα ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος με τη νέα μου ομάδα».

Περίμενες ότι θα έπαιζες στην Ελλάδα;

«Όχι, γιατί όλα έγιναν ξαφνικά. Μου είπαν πως πρέπει να βρίσκομαι στην Ελλάδα την επόμενη μέρα κι έπρεπε να κάνω πολλές θυσίες. Όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Είχες να αγωνιστείς δέκα μήνες. Είχες απελπιστεί;

«Ναι, ήμουν απελπισμένος να αγωνιστώ. Παρότι η μεταγραφική περίοδος είχε τελειώσει, είχα κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν τόσο καλές. Όμως είχα πίστη στο Θεό και τώρα ελπίζω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε».

Ποιος είναι τώρα ο στόχος σου;

«Δούλεψα τόσο καιρό σκληρά για να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή βρω ομάδα και να μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Η Βέροια μόλις ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από σένα με βάση τα βίντεο που σε έχουν δει. Αυτό σε φορτώνει πίεση;

«Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως είμαι καλός παίκτης. Ελπίζω να δείξω την αξία μου σε κάθε ευκαιρία που θα έχω».

Σε τι κατάσταση είσαι;

«Έκανα ιατρικές εξετάσεις και τις πέρασα χωρίς πρόβλημα. Έτρεξα για 21 λεπτά. Με απέκτησαν γιατί είδαν ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να παίξω για ολόκληρο παιχνίδι, αλλά για 30-35 λεπτά».

Υπάρχει περίπτωση να παίξεις απέναντι στον Λεβαδειακό;

«Μου είπαν πως θα είμαι στην αποστολή».

Τι σου είπε ο προπονητής σου;

«Είναι ικανοποιημένος με την απόκτησή μου. Ελπίζω να μην απογοητεύσω την ομάδα και να τη βοηθήσω να παραμείνει στην κατηγορία».

Πίστεψες ποτέ ότι η καριέρα σου τελείωσε;

«Όταν έκλεισε η μεταγραφική περίοδος σχεδόν έκλαψα που δεν είχα βρει ομάδα. Αλλά πάντα πίστευα στο Θεό και όλα εξελίχθηκαν καλά. Ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη».

Πόσα γκολ θέλεις να πετύχεις;

«Ποτέ δεν υπόσχομαι πως θα βάλω πολλά γκολ. Αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα προσπαθώ και θα ιδρώνω τη φανέλα μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα για να βοηθώ την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Πώς θα συνεννοείσαι;

«Για την ώρα μένω σε ξενοδοχείο κι εδώ είναι ο μάνατζέρ μου, που μιλάει πέντε γλώσσες. Σύντομα θα μπορώ να συνεννοηθώ».

Και πώς είναι ο καιρός;

«Αυτή την περίοδο έχει ζέστη, περίπου 30 βαθμούς. Είναι καλές οι συνθήκες για ποδόσφαιρο».

Η πόλη πώς είναι;

«Είναι μία όμορφη πόλη, μικρή αλλά μοντέρνα και. ευρωπαϊκή. Είμαι σίγουρος πως θα περάσω καλά».

Θες να γίνεις αγαπημένος της εξέδρας;

«Το θέλω, όχι να γίνω είδωλο, αλλά να έχει ο κόσμος μια καλή εικόνα για μένα. Θυσίασα πολλά για να έρθω και είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται».

Η οικογένειά σου είναι μαζί σου;

«Για την ώρα όχι, είμαι μόνος μου. Γι’ αυτό και μιλάω για θυσία. Πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθουν».

Σε ενόχλησε όσα ειπώθηκαν στην Ονδούρα για σένα όλο αυτό τον καιρό;

«Δεν κρατώ κακία, αλλά είμαι λίγο ενοχλημένος γιατί έλεγαν διάφορα και κάποιοι με έβριζαν στο Twitter επειδή δεν έβρισκα ομάδα. Μου έλεγαν πως παίζω για τα λεφτά και τέτοια. Προσπάθησα να τους αγνοήσω. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά κάθε θυσία έχει την επιβράβευσή της. Τώρα θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Ο Τάισον Νούνιες έπαιξε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά. Εσύ σκοπεύεις να τα πας καλύτερα.

«Ελπίζω να τα πάω καλά για να ανοίξω την πόρτα και σε άλλους παίκτες από την Ονδούρα».

Η επιστροφή στην Εθνική είναι πιθανή;

«Αν με καλέσουν και είμαι σε θέση να προσφέρω, θα το κάνω. Για να παίξεις στην Εθνική πρέπει να είσαι. 200% έτοιμος και εγώ ακόμη δεν είμαι».

Πηγή: novasports.gr