«Δεν είπα ότι η χώρα δεν πρέπει να ακολουθήσει τη συμφωνία που έκανε. Δεν είπα ότι θα καταψηφίσω την κυβέρνηση» τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος σε όσα επανέλαβε χθες μέσω twitter ότι δε θα ψηφίσει «μέτρα που θίγουν συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά χαμηλές συντάξεις ή μειώνουν τις αποδοχές του αστυνομικού στο δρόμο».

Μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι θα υποστηρίξει σθεναρά τη γνώμη του, θα πει τι ακριβώς δεν ψηφίζει από ένα άρθρο, αλλά δεν έχει σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση, καθώς πιστεύει στη δυνατότητα αυτής της κυβέρνησης.

Όπως είπε δεν συμφωνεί με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος και τόνισε ότι επιθυμεί τη συζήτηση και την ψηφοφορία κατά περίπτωση των μέτρων.

Όπως είπε ο κ. Σκανδαλίδης «για να είμαστε αξιόπιστοι στον ελληνικό λαό, πρέπει να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και στην εκδήλωση για την 38η επέτειο ίδρυσης του κόμματος, τη Δευτέρα, είπε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γενναία αυτοκριτική και ακριβοδίκαιη επισήμανση της διαδρομής της παράταξης, χωρίς να είναι ούτε ενθουσιαστικός, ούτε αυτοκαταστροφικός.

Ακόμα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί από την ιστορία, για τη γενική πορεία της χώρας.

Πηγή: skai.gr