Ακόμα ψάχνουν το γκολ! Άρης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 και αναζητούν ακόμη το πρώτο τους τέρμα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, με το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών!

Ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, «αφυπνίστηκαν» στο δεύτερο οι Κρήτες, με τον Κουτσιανικούλη να έχει δοκάρι (58′).

Παραλίγο να χαρίσει το τρίποντο ο Καπετάνος στο τελευταίο λεπτό, με σουτ στην περιοχή.

To ματς

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό του ο Άρης είχε πάρει λίγη από την… αύρα του «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να κάνει φάσεις, με τους Γιαννιώτα και Καπετάνο να είναι οι κυρίως επιθετικοί άξονες. Μόνο κάποια μακρινά σουτ ήταν οι φάσεις στα πρώτα 25λεπτά του αγώνα. Στο 28’ ο Καπετάνος για τον Άρη είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, όμως το σουτ του κόντραρε στο πεσμένο σώμα του Σόουζα, ενώ στη δεύτερη ευκαιρία… στο καπάκι, η κεφαλιά του Έλληνα μεσοεπιθετικού έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Γουναρίδη.

Ο ΟΦΗ έμοιαζε εξουδετερωμένος, χωρίς να μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή και να δίνει μέτρα στους γηπεδούχους για να επιτεθούν, ενώ δεν είχε καν υποψία ευκαιρίας στο πρώτο ημίχρονο. Ακολούθησε ένα σχετικά καλό σουτ με τον Καζναφέρη, με τον Γουναρίδη να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, πριν έρθει μια ακόμα καλή στιγμή με τον Καπετάνο. Ο αρχηγός των «κίτρινων» έπιασε «γεμάτο» το σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να έχει μείνει… άγαλμα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ «αφυπνίστηκε». Στο μυαλό των Κρητικών μπήκε και το επιθετικό «κομμάτι» και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Αφού απείλησε δύο φορές με τον Παπάζογλου, ήρθε η ώρα να δείξει για τα καλά τα «δόντια» του ο κρητικός σύλλογος. Και αυτό γιατί το σουτ του Κουτσιανικούλη στο 58’ κατέληξε στο δοκάρι του Διούδη. Ο Άρης είχε μείνει στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου μέρους ήταν άφαντος.

Στη συνέχεια με τις αλλαγές του Μάκη Κατσαβάκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν. Οι δύο κεντρικοί μέσοι του Άρη, Νταμαρλής και Κοέλιο είχαν κουραστεί, για αυτό και ο Έλληνας τεχνικός τους αντικατέστησε. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν δημιουργούσαν φάσεις στην εστία του Γουναρίδη, έχοντας μια… άνευρη κυκλοφορία της μπάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής, Ψυχογιός, Κοέλιο

Στον πάγκο: Βελλίδης, Οικονομόπουλος, Αγγελούδης, Γκέσιος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς, Βάντο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σόουζα, Σίσιτς

Στον πάγκο: Σαχσανίδης, Ροβίθης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Βιτώρος

Διαιτητές: Χ. Καλογερόπουλος, Δ. Γκάγκας, Ι. Σίπκας

Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Πηγή: sday.gr