Στη δημοσιότητα δόθηκε το ονοματεπώνυμο του ύποπτου για την πρόσφατη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα Πάρου, που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 29χρονου, που ονομάζεται Αναστάσιος Θεοφίλου, έγινε έπειτα από σχετική διάταξη του εισαγγελέα. Παράλληλα, δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες των δραστών από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας.

Ο 29χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία απο πρόθεση, ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπές, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, 20 Αυγούστου, στους ειδικούς εφέτες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς, κατά την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο νεαρός συνδέεται με τη γιάφκα της οργάνωσης, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου του 2010 στο Αγρίνιο.

Τέλος, ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς πλημμελειοδικείου για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής που επέδειξε κατά τη διάρκεια της σύλληψης του.

Ο ύποπτος, Αναστάσιος Θεοφίλου

Πηγή: skai.gr