Για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλης της Βέροιας θα διεξαχθεί τουρνουά Beach volley με ανδρικές αλλά και με γυναικείες ομάδες. Όπως σας είχαμε προαναγγήλει στις 12 Ιουλίου, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Εληάς από 7 έως 12 Αυγούστου.

Από 7 έως 12 Αυγούστου (Τρίτη έως Πέμπτη ) οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 23:00 , αφού υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων, ενώ το Σαββατοκύριακο , 11 – 12 Αυγούστου θα γίνουν και πρωινά παιχνίδια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 6/7/2012 , μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης των ομάδων και την κλήρωση για την διαμόρφωση των ομίλων.

Πρόκειται για ένα γεγονός πρωτότυπο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, αφού για πρώτη φορά το μεγαλύτερο μέρος του ανοιχτού γηπέδου της Εληάς θα καλυφθεί με άμμο και στην συνέχεια θα στηθεί από την αρχή ένα γήπεδο Beach volley.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι νικητές των τουρνουά ανδρών και γυναικών θα κερδίσουν από ένα διήμερο ταξίδι στην Λευκάδα , προσφορά της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας “ ticket4all ”.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχών εκπνέει την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 14:00. Πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές στο 6976 938197 (what’ s up )

Το τουρνουά το συνδιοργανώνουν το νομικό πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας» , η ΔΕΥΑΒ του Δ. Βέροιας και το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας.

Μέγας χορηγός ticket4all.gr