Τη δυνατότητα να ζήσει στην Ισπανία για δέκα μήνες, προσφέροντας εθελοντική εργασία δίνει σε έναν νέο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας – EVS.

Συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητούν έναν νέο ή νέα για συμμετοχή σε εγκεκριμένο EVS στην Ισπανία, διάρκειας από 5 Νοεμβρίου 2012 έως 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Νέα Γενιά σε Δράση” και καλύπτει διαμονή και διατροφή κατά 100% και αεροπορικά εισιτήρια κατά 90%. Επιπλέον παρέχονται δωρεάν μαθήματα της γλώσσας της χώρας υποδοχής καθώς και μηνιαίο επίδομα ύψους 105 ευρώ για τα μικροέξοδά του εθελοντή.

Επιθυμητά προσόντα εθελοντή για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η βασική γνώση ισπανικών, πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και γραφιστικών προγραμμάτων, δυνατότητα παραγωγής newsletter.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους (στα αγγλικά) στο mail: infocenter[@]kordelio-evosmos.gr . ή επικοινωνώντας για κάθε πληροφορία τηλεφωνικά στο: 2310558505

Πηγή: thestival.gr