Την εταιρεία G2, του ιταλικού ομίλου Lottomatica, επέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ ως στρατηγικό εταίρο για τη διάθεση των τυχερών παιχνιδιών της μέσω του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, με την υπογραφή των συμβάσεων ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία.

«Η επιλογή αυτή επιτρέπει στην ΟΠΑΠ να κάνει ένα νέο σημαντικό βήμα στην ιστορία της, προσφέροντας και υπηρεσίες iGaming. Σε joint venture με την G2 θα προσφέρει και στο Internet, με χρήση κάρτας παίκτη, όλα τα γνωστά της παιχνίδια, αλλά θα διεκδικήσει και νέα παιχνίδια, τα οποία θα αδειοδοτήσει στο μέλλον το δημόσιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε επίσης το πρακτικό της τεχνικής αξιολόγησης της επιτροπής του διαγωνισμού για τον Τεχνολογικό Πάροχο του κεντρικού συστήματος λειτουργίας των 11 παιχνιδιών της ΟΠΑΠ και αποφάσισε να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία με την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της Intralot, καθώς ο τεχνικός φάκελός της κρίθηκε επαρκής, σύμφωνος με τους όρους, τις απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Lottomatica είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους και φορείς διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιγνίων στην παγκόσμια αγορά.

Πηγή: skai.gr