Για το Πράβετς αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του Ατρόμητου. Οι “κυανόλευκοι” θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να “μοντάρει” την ομάδα ενόψει των παιχνιδιών για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Περιστεριώτες θα αναχωρήσουν από το “Ελ. Βενιζέλος” στις 7:30 το πρωί με ενδιάμεσο σταθμό τη Σόφια, ενώ το διάστημα της παραμονής τους στη γειτονική χώρα θα είναι δύο εβδομάδες. Το πρώτο φιλικό που θα δώσει ο Ατρόμητος είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουλίου με αντίπαλο τη Λίτεξ Λόβετς.

Αναλυτικά, οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Μπάρκας, Οικονόμου, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Λαζαρίδης, Καντούτσης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Αθανασίου, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Καλλέργης, Τζαμάλ, Μπέλιτς.

* Ο Ατρόμητος ανεβαίνει επίπεδο όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε όλους τους τομείς. Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δέχθηκε ένα… γερό λίφτινγκ και η αισθητική βελτίωση είναι αισθητή σε κάθε επισκέπτη. Η αναβάθμιση του σάιτ (atromitosfc.gr) βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά.

Επιμέλεια: Κυριάκος Νταμαδάκης

Πηγή: novasports.gr