«Κλίκ σ’ ένα θέμα» τιτλοφορείται η έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάζεται αύριο στα Τρίκαλα, με τη φροντίδα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, σε συνεργασία με τη Φιλολογική Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Θεσσαλίας.

Η έκθεση, στην οποία συμμετέχουν εννέα δημοσιογράφοι και φωτογράφοι της Θεσσαλίας, θα φιλοξενηθεί στην εκθετήρια αίθουσα του Μύλου Ματσόπουλου και τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8.30 το βράδυ.

Χαιρετισμό, στην τελετή των εγκαινίων, θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Χρήστος Μπεχλιβάνος και ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος. Θα ακολουθήσει παρουσίαση έρευνας για το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα από τη γενική γραμματέα της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Χριστίνα Ζαχοπούλου. Στην έκθεση μετέχουν οι Βασίλης Αγοραστός, Θανάσης Βογιατζής, Αλέξανδρος Ζαούτσος, Θανάσης Καλλιάρας, Δημήτρης Κατσανάκης, Βασίλης Ντάμπλης, Ηλίας Παγανός, Ελένη Παπαθανασίου και Αχιλλέας Τραγούδας.

Πηγή: zougla.gr/ert.gr