Την παραίτησή του από την προεδρία του Ναυτικού Ομίλου Χίου ανακοίνωσε, με επιστολή του ο Παναγιώτης Παππής.

Σε αυτή τονίζει πως «για λόγους που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις σχέσεις που αναπτύξαμε μεταξύ μας, αλλά και με όλους όσοι βοήθησαν την κοινή μας προσπάθεια, σας ανακοινώνω ότι δεν θα ηγηθώ του σωματείου μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο», αλλά δηλώνει ότι παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου και «ενεργός σύμμαχος κάθε προσπάθειας που θα ξεκινήσει από σήμερα για το συμφέρον του σωματείου μας».

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Ν.Ο. Χίου,

Όπως όλοι γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να καταφέρουμε να οργανώσουμε το σωματείο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της εποχής, τις ανάγκες της κοινωνίας της Χίου, όπως και τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στο εγχείρημα μας, επιφανείς συμπατριώτες μας.

Για λόγους που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις σχέσεις που αναπτύξαμε μεταξύ μας, αλλά και με όλους όσοι βοήθησαν την κοινή μας προσπάθεια, σας ανακοινώνω ότι δεν θα ηγηθώ του σωματείου μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Παραμένω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο. Χίου. Παραμένω δίπλα στο κοινό όραμα και την προσπάθεια των φίλων μου μελών του Συμβουλίου για ένα Ν.Ο.Χ. όπως όλοι τον ονειρευόμαστε. Για ένα Ν.Ο.Χ. αυτοδύναμο, λειτουργικό, με έμφαση στην παραγωγή αθλητών και αθλητριών στο ναυταθλητισμό. Για ένα Ν.Ο.Χ. με δικές του εγκαταστάσεις, μη εξαρτώμενο από τις προβληματικές αθλητικές υποδομές του νησιού.

Η τριετής παρουσία μου στο τιμόνι του μεγαλύτερου ναυταθλητικού σωματείου του Αιγαίου άξιζε και με το παραπάνω κάθε λεπτό που αφιέρωσα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, με πολλές δυσκολίες, με χαρές και λύπες, που κάθε Χιώτης και κάθε Χιώτισσα αξίζει να το πραγματοποιήσουν. Παραμένω δίπλα στο Ν.Ο. Χίου, παραμένω δραστήριος, παραμένω φίλος, παραμένω ενεργός σύμμαχος κάθε προσπάθειας που θα ξεκινήσει από σήμερα για το συμφέρον του σωματείου μας. Δίπλα σε όποιον επιλέξει το Δ.Σ. να ηγηθεί της προσπάθειας.

Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Παππής»

Πηγή: novasports.gr