Ο Μαουρουδής Μπουγαΐδης, μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής Νέων και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν την πορεία τους.

Αναλυτικά είπε στην ΕΡΑ Σπορ ο Μπουγαΐδης:

Για την Εθνική: «Όπως είπε ο προπονητής μου, είναι διαφορετικό το συλλογικό επίπεδο από την εθνική. Όταν παίζουμε με την Εθνική παίζουμε για όλη την Ελλάδα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και είμαστε μία… γροθιά. Παλεύουμε για το εθνόσημο».

Για τον τελικό: «Εδώ που φτάσαμε σκεφτόμαστε τον τελικό. Βέβαια πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στο Παγκόσμιο, όπου το καταφέραμε. Σίγουρα κοιτάμε πρώτα τον ημιτελικό, όμως θέλουμε να προκριθούμε και το σκεφτόμαστε».

Για Ισπανία και Πορτογαλία: «Η Ισπανία και η Πορτογαλία έχουν πολύ καλές εθνικές ομάδες, ωστόσο εμείς κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πάντες».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Από μικρός σκεφτόμουν το εξωτερικό, όμως θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κλαι χαίρομαι που φορώ τη φανέλα του δικέφαλου».

Πηγή: novasports.gr